Annalisa Marzano, Harvesting the sea. The exploitation of Marine Resources in the Roman Mediterranean, Oxford Studies on the Roman Economy.
DOI:
https://doi.org/10.12795/spal.2014i23.13Resumen
Annalisa Marzano, Harvesting the sea. The exploitation of Marine Resources in the Roman Mediterranean, Oxford Studies on the Roman Economy. Oxford, Oxford University Press, 2013.
Descargas
Métricas
Citas
Bekker-Nielsen, T. (ed.) (2005): Ancient fishing and fish-processing in the Black Sea region. Aarhus, Aarhus University Press.
Bernal, D. (ed.) (2011): Pescar con Arte. Fenicios y romanos en el origen de los aparejos andaluces. Catálogo de la Exposición. Cádiz, Universidad de Cádiz.
Botte, E. (2009): Salaisons et sauces de poissons en Italie du sud et en Sicile durant l’Antiquité. Nápoles, Centre Jean Bérard.
Carannante, A. (2012): A tavola tra mari e vulcani. La gastronomia flegrea da 3500 anni tra bioarcheologia, storia ed ecologia. Nápoles, Valtrend Editore.
Carre, M. B.; Kovačić, V. y Tassaux, F. (2011): L’Istrie et la mer. La côte du Parentin dans l’Antiquité. Burdeos, Ausonius.
Curtis, R.I. (1991): Garum & salsamenta. Production and commerce in Materia Medica. Leiden, E.J. Brill editores.
Étienne, R. y Mayet, F. (2002): Salaisons et sauces de poisson hispaniques. París, Éditions E. de Boccard.
Higginbotham, J. (ed.) (1997): Piscinae, Artificial fishponds in Roman Italy. University of North Carolina Press.
Lafon, X. (2001): Villa marítima, Recherches sur les villas litorales de l’Italie romaine. Bibliothèque des Écoles Françaises d’Athènes et de Rome, 307. Roma, École Française.
Peña, J. T. (2007): Roman pottery in the archaeological record. Nueva York, Cambridge University Press.
Descargas
Publicado
Cómo citar
Número
Sección
Licencia
Aceptado 2018-03-23
Publicado 2014-03-01
- Resumen 231
- PDF 111