Josep M. Figueres (cur.) (2013): Valentí Almirall. Obra completa (1867-1879) y 1880-1884 - Langa Nuño, Concha (RIHC. Revista Internacional de Historia de la Comunicación, 2013)
Valentí Almirall. Obra completa (1867-1879) y (1880-1884) Josep M. Figueres (cur.) Institut d’Estudis Catalans, 2013. Monografies de la secció Històrico-Arqueològica, XI/2. Bacelona, 2013 Nº páginas: 955